Probeer het nu GRATIS

man vrouw
Aanmelden
Red Heart | single

Welkom op Bedmaatjes.nl

Op bedmaatjes.nl vind je de leukste en lekkerste profielen en allemaal zijn ze op zoek naar een flirt, sexcontactmaatje, fuckflirt of zoals wij het noemen een bedmaatje. Op Bedmaatjes.nl kan je flirten met alle profielen en kan je op een leuke en spannende manier in contact komen. Geen abonnementen en geen addertjes onder het gras, gewoon flirten en zoeken naar jouw bedmaatje. Meld je vandaag nog gratis aan en wie weet heb jij binnenkort jouw bedmaatje gevonden!
Checkmark | singles
Betrouwbare dienst
Checkmark | contact
Uitgebreide zoekoptie
Checkmark | contact site
Online communicatie

Populaire profielen op zoek naar direct flirtcontact

flirt met kietje flirt met Fraulein flirt met sabrina86 flirt met maalik89flirt met saannddrrraaaflirt met dubbelD flirt met queenlia flirt met lovelizzy flirt met altana flirt met Helpendehand flirt met GoldieGirl flirt met blondqueen

Bedmaatjes bij jou in de buurt

Video introducties

Gratis uitproberen

Na het aanmelden op Bedmaatjes.nl kan je direct aan de slag zonder dat het jou een cent kost! Ieder nieuw profiel kan flirten met alle profielen op Bedmaatjes.nl. Op deze manier kom je snel en op een leuke en vrijblijventde manier in contact.


Anoniem en Discreet

Anoniem en discreet op zoek naar nieuwe contacten? Hier vind je de meeste en leukste profielen die allemaal hetzelfde zoeken. Zoek naar leuke singles bij jou in de buurt en kom snel in contact. Meld je vandaag nog aan en voor je het weet heb jij de spanning die je zocht!

Geen abonnementen

Op Bedmaatjes.nl zit je niet vast aan een abonnement, in plaats daarvan werkt Bedmaatjes met een uniek creditsysteem zo heb je zelf alles in de hand zonder stille verlengingen en hoge kosten. Zo kan je ook losse berichten versturen naar jouw favoriete profielen.
Flirten was nog nooit zo makkelijk en leuk, wacht niet langer en meld kosteloos aan!

Bedmaatjes tips

Wanneer jouw profiel zich onderscheid van het gros van de online profielen, val je al snel op en wek je de interesse van andere gebruikers. Zeker wanneer jouw profieltekst echt iets over jezelf vertelt, kan dit leiden tot de reacties die je graag wilt zien. Wees dus open en eerlijk om de slagingskans zo hoog mogelijk te maken!

Onder je gebruikersnaam of nickname ben je bekend bij de andere gebruikers. Maak bij voorkeur geen gebruik van je eigen naam. Geef je eigen naam pas wanneer je iemand beter hebt leren kennen. Probeer een gebruikersnaam te verzinnen die grappig en makkelijk te onthouden is en bij voorkeur ook nog iets over jou zegt.

Als jij iemand aan het lachen kunt maken dan is er al meteen een basis voor een leuk contact. Vermeld niet op je profiel dat je gevoel voor humor hebt, maar laat zien dat je humor hebt. De perfecte manier om te laten zien dat je humor hebt, is je profieltekst te beginnen met een humorvolle openingszin.

Als je reageert op een advertentie, vertel dan wat je specifiek in die advertentie aanspreekt, ga in op in de advertentie genoemde punten en vertel meer over jezelf dan je leeftijd en wat je doet. Hoe persoonlijker je reactie hoe groter de kans van slagen.

Vaak bedoelt de persoon dat hij/zij niet echt op zoek is, maar wel goed oplet wat er in zijn omgeving rondloopt. "Ik ben niet op zoek" is geen uitnodigende tekst om een reactie te plaatsen. Probeer in je profiel positief te zijn.

Blijft altijd beleefd en beledig niemand. Eén van de meest voorkomende klachten is dat mannen zich teveel opdringen en daarbij grof taalgebruik hanteren.

En als laatste, hou je profiel up-to-date. Wanneer je je profiel regelmatig bijwerkt met nieuwe of extra informatie maak je je profiel interessant voor anderen. Door je ervaring met het flirten en online contact wordt het steeds makkelijker om iets over jezelf te vertellen.

Als je je aan deze simpele vuistregels houdt, zal deze site ook voor jou succesvol zijn. Je zal er een leuke flirt, spannend contact, vriendschap of misschien zelfs wel een affaire aan overhouden.

Deel Bedmaatjes.nl

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk. Eenmalige dienst a € 0,68 tot maximaal € 1,50 per bericht. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.